У Львові визначили перших 100 учасників АТО, які отримають по 100 тисяч гривень

9 грудня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про виділення 10 мільйонів гривень з міського бюджету на надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових потреб учасників АТО - мешканців м. Львова.

 

Список перших 100 осіб-учасників АТО формувала спеціальна комісія, до складу якої входять п’ять представників громадських організацій, два представники добровольчих військових формувань та 6 представників Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій (комісія формує рекомендаційний список, а рішення про його затвердження або внесення правок приймає виконавчий комітет ЛМР).

Зі списком учасників, які отримають 100 тисяч гривень можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, «Програма про захист інтересів учасників антитерористичної операції» дає змогу надавати учаснику АТО організаційно-правову допомогу в отримані земельної ділянки за межами Львова для дачного будівництва, площею не менше 0,06 га, або одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових потреб у розмірі 100 тисяч гривень з міського бюджету Львова.

Програма діятиме до 2020 року, тому учасники АТО, які подавали документи у Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій цього року, але в список перших 100 отримувачів не потрапили, зможуть отримати допомогу вже у наступному році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: