Люди підгодовують лебедя, який мешкає на Грибовицькому полігоні

Екологи радять не турбувати лебедя, який мешкає на Грибовицькому озері інфільтратів. За словами еколога, ці птахи здатні витримувати мороз - 20 градусів.

Екологи радять не турбувати лебедя, який мешкає на Грибовицькому озері інфільтратів. За словами еколога, ці птахи здатні витримувати мороз - 20 градусів, передає Zaxid.net

«Їх прилетіло двоє. Один відлетів, а один залишився. Поводиться спокійно, але коли ми наближаємося, тікає. Не підпускає до себе», – розповів працівник ЛКП «Збиранка» Віталій Куприч.

«Годуємо, даємо хліб, так він час від часу їсть, я бачу. І п’є навіть цю воду з озера, запиває. Вчора злетів, над озером пролетів і потім знову сів», – спостерігали за птахом працівники ЛКП «Збиранка» Микола Мороз і Степан Мигул.

Як повідомлялося раніше, в коментарі ІА Дивись.info речник ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев повідомив, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що птах «вмирає» і на місце події було направлено оперативну групу ДСНС Львівщини.

«Ми приїздили, але не було потреби його рятувати, адже лебідь спокійно плавав і виходив на лід, йому нічого не загрожує», – сказав Віталій Туровцев.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: