Середа розповів про свої статки

img_6184

Новопризначений очільник Нацполіції Львівщини Валерій Середа має власний особняк і автомобіль.

Про це він розповів журналістам після свого представлення, передає ІА Дивись.info.

«Хочу відразу сказати, я не бідна людина. Я проживаю у власному особняку,  маю власний автомобіль. Все життя, я не бив байдики, не гуляв. Тому перед службою, враховуючи проживання неподалік кордону, як і багато хто, бував у Польщі, Югославії, стартовий капітал був», - заявив Валерій Середа.

Він також пояснив, чому не вказав в декларації за попередній рік доходи дружини.

«В моєї дружини незначний дохід. Однозначно, що я це все вкажу. Посада, яку я займав до того не вимагала е-декларації У зв’язку з тим, що я вступив на посаду керівника поліції, я зараз зобов’язаний заповнити електронну декларацію, якщо я цього не зроблю – буду відповідати перед законом», - заявив очільник поліції.

Читайте також: Середа назвав Загарію «народним генералом»

Нагадаємо, головне управління Національної поліції у Львівській області очолив ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Валерій Середа. Що відомо про нового шефа Нацполіції Львівщини читайте тут.

Додамо, Дмитро Загарія, який очолював Нацполіцію області близько 2,5 років, подав у відставку. Наразі він очолить новостворене Управління з питань кадрового контролю, протидії корупції та проведення люстрації у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: