У Львові презентують перший в Україні хаб із регуляторної політики

young-woman-analyzing-website-traffic-earnings-chart-on-iphone-picjumbo-com

Цей хаб аналізуватиме проекти регуляторних рішень, обиратиме кращі регуляції, моніторитиме регуляторне середовище та розроблятиме реформи з метою зменшення витрат для малого та середнього бізнесу Львівщини.

У четвер, 15 грудня, у ЛОДА відбудеться публічна презентація Ініціативи «Львівський регуляторний хаб». Це спільна ініціатива Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» та Школи управління Українського католицького Університету за підтримки Львівської облдержадміністрації та Комітету підприємців Львівщини.

Про це повідомили в департаменті економічної політики ЛОДА.

За словами директора департаменту Романа Филипіва, регуляторний хаб – перший подібний проект в Україні, який аналізуватиме проекти регуляторних рішень, обиратиме кращі регуляції, моніторитиме регуляторне середовище та розроблятиме реформи з метою зменшення витрат для малого та середнього бізнесу Львівщини.

Під час заходу будуть представлені напрацювання з питань вдосконалення процедур регулювання, що вже підготовили волонтери в рамках роботи Львівського регуляторного хабу, зокрема щодо регулювання розміщення літніх майданчиків, паркування транспортних засобів тощо.

Презентація відбудеться у приміщенні Львівської облдержадміністрації: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 412 о 10:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: