На кордоні з Польщею затримали чеченця

15541573_933085736822666_1973857691492922310_n

Вчора, на українсько-польському кордоні прикордонники Мостиського загону затримали громадянина Російської Федерації, який незаконно перетнув кордон.

Про це інформує прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Прикордонники відділу «Смільниця» отримали інформацію від своїх польських колег про можливе порушення державного кордону з Польщі в Україну. Група реагування правоохоронців знайшла місце незаконного перетину кордону та негайно розпочала переслідування по слідам невідомого. До пошуку порушника були залучені також і дільничні інспектори прикордонної служби та мешканці прилеглих до кордону населених пунктів. Через деякий час черговому відділу прикордонної служби надійшла доповідь дільничного інспектора про те що на околиці села, за кілометр від державного кордону він затримав чоловіка без документів, кавказької зовнішності. В ході розбору було з’ясовано, що затриманий 1986 року народження, при собі має дійсний дозвіл на тимчасове проживання в Німеччині, а сам він є громадянином РФ. Певний час чоловік проживав у таборі для біженців, але оскільки на меті він мав допомогти дістатися Європи ще і своїй дружині – вирішив нелегально повертатися додому.

Громадянина наразі затримано в адміністративному порядку, в подальшому його буде передано польській стороні в рамках виконання Угоди про реадмісію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: