У Чернігові попрощалися з 25-річною жінкою, яка загинула під час обвалу стіни в гуртожитку

У Чернігові сьогодні попрощалися із 25-річною Анастасією Дерев`янко, яка загинула 12 грудня під час обвалу стіни гуртожитку.

Про це інформує Уніан.

Загибла працювала лаборантом у Чернігівському обласному паталогоанатомічному бюро. У неї залишилася 5-річна донька. Родині загиблої виконком міськради виділив 50 тис. грн.

Сьогодні виконавчий комітет збільшив матеріальну компенсацію постраждалим від обвалу стіни у гуртожитку, які повністю втратили своє майно - до 5 тис. грн на одну особу.
Така ж матеріальна допомога буде видана матері постраждалого 17-річного Олександра Турчина, який зараз перебуває у лікарні. Міський голова Владислав Атрошенко повідомив, що перерахував свою місячну заробітну плату (14 тис. грн) на допомогу постраждалим внаслідок обвалу.

Як стало відомо раніше, у Чернігові 12 грудня орієнтовно о 16:20 стався обвал в одному з під`їздів чотириповерхового гуртожитку, розташованого по вул. Попудренка, 16. Внаслідок обвалу незначні травми дістали 7 осіб. Ще дві людини опинилися під завалами.
За попередніми даними ДСНС, причиною обвалу став вибух, без послідуючого горіння в кімнаті на четвертому поверсі. Внаслідок вибуху сталося обрушення плит перекриття з першого по четвертий поверх (8 квартир) та руйнування зовнішньої стіни з фасадної сторони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: