Завтра презентують інструмент для стартапів та соціальних підприємств «Львівська каса»

Вже завтра, 15 грудня об 11:00, в просторі анти-кафе «СоММuna»  (вул. Галицька, 1) відбудеться презентація унікального краудфандингового інструменту для львівських стартапів та соціальних підприємств - «Львівська каса», повідомляють організатори.

Під час зустрічі будуть анонсовані головні правила функціонування та особливості цієї платформи. Подія об'єднає локальних виробників, митців, мейкерів, підприємців, представників ГО, волонтерських організацій та громадських активістів.

«Львівська Каса» - платформа, на якій можна законно збирати кошти на власні благочинні ідеї, стартапи, волонтерські починання чи навіть програмну діяльність  певної організації. За принципом дії - це «спільнокошт» для львівських творчих, соціальних та бізнес осередків.

За допомогою цього інструменту ініціативні люди зможуть залучати ресурси для капіталізації та реалізації власних ідей.

Спікери:

  • Роман Кошовий, засновник та директор БФ «Перша Львівська Фундація»;
  • Ярослава Яковлєва, менеджер культури, ініціатор проекту соціальної відповідальності за майбутнє підлітків “PROFdays - добра справа для дітей” та “PROFdays: зимовий дарунок ІТ”;
  • Іван Сольський, організатор фестивалю інформаційних технологій та комп'ютерного мистецтва “De:coded“, мейкер, підприємець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: