Зустрічі Савченко із ватажками бойовиків не приносять користі Україні, – Порошенко

Президент України Петро Порошенко вважає, що зустрічі народного депутата Надії Савченко із ватажками бойовиків «ДНР» і «ЛНР» Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким не приносять користі ані їй, ані Україні.

Про це інформує Уніан.

Про це глава держави сказав під час перебування з робочою поїздкою в Івано-Франківській області.
«Я нікому не дозволю вдавати вигляд, що в Україні є внутрішній конфлікт і відбілити Російську Федерацію, якими б мандатами це не прикривалось. До речі, я дійсно дуже шкодую, бо ця людина пройшла величезні випробування. І я думаю, що такі кроки ні їй не на користь, ні країні», - заявив Порошенко.

В той же час президент наголосив, що українська влада докладатиме максимум зусиль, щоби повернути додому заручників, які незаконно утримуються як у РФ, так і на окупованій території Донбасу.
«На окупованій території, яка на сьогоднішній день знаходиться під контролем Російської Федерації, ті, хто окупував територію, мають понести абсолютно чітку відповідальність», - додав Порошенко.
Він подякував представнику України у робочій підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Ірині Геращенко і ТКГ за наполегливі зусилля у поверненні українських заручників додому.
«Думаю, що найближчим часом ви почуєте дуже важливі ініціативи з цього приводу», - додав він.

Читайте також: Савченко вийшла із партії «Батьківщина» близько місяця тому, – помічниця

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: