Доступ до сайту «Укрзалізниці» тимчасово відсутній

c682f59

У четвер станом на 13:00 доступ до сайту ПАТ «Укрзалізниця» тимчасово відсутній.

На сайті зазначається, що доступ відключений у зв’язку з роботами по конфігурації локальної мережі.

Як повідомлялося, робота сайтів Пенсійного фонду, Міністерства фінансів і Державної казначейської служби 7 грудня була заблокована в результаті хакерської атаки.

Також Сайт Міністерства оборони України 13 грудня був не доступний через кібератаку.

Натомість, голова «Укрзалізниці» Войцех Балчун завив, про хакерські атаки і погрози у бік її менеджменту. Про це він написав у Facebook .

«З усією відповідальністю і тривогою заявляю: зараз відбувається нечуване ганебне торпедування всіх наших останніх кроків, особливо у кадровій сфері. Новопризначені керівники зіткнулись з реальними погрозами фізичної сили. Ці погрози йдуть від конкретних осіб, очевидно афільованих з чиновниками з високих владних кабінетів. Наша спроба навести лад у сфері розподілу порожніх вагонів зіткнулась з жорсткою протидією старої системи. У хід пішли погрози, хакерські атаки на наші сервери і системи, у ці хвилини заблокована робота офіційного сайту Укрзалізниці», - написав Балчун.

Голова УЗ сказав, що поінформував про ситуацію керівника уряду. Він додав, що скасував відрядження до Відня і зустріч з керівництвом австрійської залізниці через цю ситуацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: