На Тернопільщині депутат сільради підозрюється у розбещенні неповнолітніх

normand_1435116617

У Тернопільській області депутату Почапинецької сільської ради Тернопільського району 14 грудня оголошено підозру в розбещенні неповнолітньої особи, звідництві для розпусти, розповсюдженні дитячої порнографії та втягненні до заняття проституцією.

Про це інформує Уніан.

В поліцію звернулися батьки 14-річної а школярки з Рівненщини, які повідомили, що їхня дочка познайомилася в соцмережах із користувачем під ніком «Роман Шухевич». Спочатку вони переписувалися, далі обмінялися телефонами. Тривало спілкування близько 5 місяців.

Через деякий час чоловік почав здійснювати на неповнолітню психологічний тиск, вимагаючи, аби вона надіслала йому фото порнографічного характеру. Досягши бажаного, він почав вимагати, аби школярка зняла відео, де вона вступає в інтимні стосунки зі ще однією дівчиною. Неповнолітня відмовилася.
Через деякий час її викликав директор школи разом з матір`ю і заявив про намір відрахувати з навчального закладу через розміщені в соцмережах інтимні фото дівчинки, які вона надсилала збоченцеві.

Встановлено, що 35-річний житель Почапинець через соціальні мережі знайомився і з іншими молодими дівчатами, пропонував їм зустрітися, спонукав до статевих стосунків, які записував на відео.
Згодом відзнятий матеріал використовував для шантажу, аби змусити дівчат займатися проституцією.

Зловмисникові оголошено підозру в порушенні чотирьох статей Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 156 (розбещення неповнолітньої особи), ч. 4 ст. 301 (примушування неповнолітньої особи до участі у створенні зображень порнографічного характеру та їх розповсюдження), ч. 2 ст. 302 (звідництво для розпусти з метою наживи) та ч. 2 ст. 303 (втягнення в зайняття проституцією кількох осіб з використанням шантажу).
14 грудня у Тернопільський міськрайонний суд було скеровано клопотання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 128 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: