На Волині за крадіжки з магазинів засуджено трьох жителів сусідньої Рівненщини

У Волинській області за низку крадіжок із проникненням у приміщення магазинів засуджено трьох жителів сусідньої Рівненщини.

Про це інформує уніан.

29-річний, 39-річний та 45-річний чоловіки, кожен з яких уже був неодноразово судимий, з кінця вересня по 7 грудня минулого року як за попередньою змовою одне з одним, так і самостійно обкрадали магазини у населених пунктах Луцького та Ківерцівського районів. Зловмисники не гребували ні грішми, ні продуктами.

За даними слідства, вони обирали об’єкти, що не були обладнані охоронною сигналізацією, й «працювали» завжди в рукавичках.
«Їх затримали завдяки скоординованим діям правоохоронців», - додали у прокуратурі.
У ході досудового розслідування усі фігуранти розкаялися у скоєному. Їх визнано винними у вчиненні повторно таємних викрадень чужого майна за попередньою змовою групою осіб, поєднаних з проникненням у приміщення (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України).
Наймолодшого зловмисника, на рахунку якого 10 епізодів злочинної діяльності, засуджено до 4 років та 6 місяців позбавлення волі. Найстаршого з крадіїв, який брав участь у 4 епізодах, - до 4 років позбавлення волі. Середньому, на рахунку якого 3 крадіжки, доведеться відсидіти за ґратами 4 роки та 3 місяці. Їм обом суд приєднав до нового терміну покарання ще й не відбуті терміни за попередніми вироками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: