Оприлюднено відео, як Онищенко отримує інструкції на російському ТБ

337842

До редакції «Обозревателя» потрапило ексклюзивне відео, на якому зображений нардеп-утікач Олександр Кадиров-Онищенко.

До редакції «Обозревателя» потрапило ексклюзивне відео, на якому зображений нардеп-утікач Олександр Кадиров-Онищенко.

Він проходить інструктаж перед інтерв'ю, в ході якого двоє невідомих розповідають йому, як виглядати «не партнером Порошенка, який втік», а переслідуваної «жертвою тирана». Всім глядачам серіалу «одкровення розкаявся депутата» рекомендується до перегляду.

Ще до появи в редакції згаданого відео очевидці повідомили нам про подробиці московських візитів пана Кадирова-Онищенко. Інформацію про перельоти його персонального борту OO-ARO Embraer Legacy 650 легко знайти в інтернеті, так само як іншого джета - Cessna 680 з бортовим номером PHHGT. Згідно з інформацією, отриманою від наших джерел, в кожен з таких прильотів Олександр Раджабовіч-Романович переміщався в супроводі 4-х офіцерів ФСБ, які поселили його в котеджному містечку Завидово, що належить МЗС РФ. Це елітний комплекс в 70 км від московської станції метро Химки.

Незважаючи на цей складний для нього час, пан Кадиров знаходив час відвідати кінноспортивний комплекс «Отрада». Інші протокольні подробиці його візитів до Москви опустимо, тому що вони поки що не мають прямого відношення до нинішньої історії.

За словами журналіста Дмитра Гордона, в ході інших візитів Кадирова-Онищенко також бачили в санаторії справами президента РФ «Барвиха».

Тому, коли кілька днів тому в розпорядження редакції потрапило відео інструктажу пана Кадирова, зняте вже після його «еміграції» з території України, відразу ж згадалися його часті московські візити, ФСБ-шна охорона і гучні заяви на адресу України. На відео чітко чути голоси двох різних людей, які повчають українського депутата, що і як говорити. Причому один з невідомих, володар яскравого українського акценту, грає роль ведучого, а другий - консультанта, що стежить за чистотою меседжів. Повторимося, ми не знаємо, де було знято це відео, але точно вже не в Україні, і вже точно укладається в ті кремлівські ідеологеми, які пан Кадиров озвучував на російському ТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: