У поліції розповіли деталі затримання озброєних злочинців (Фото)

pm174image008

Троє працівників сектору реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції отримали травми під час зіткнення автівок, затримуючи двох озброєних зловмисників, причетних до крадіжок з магазинів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Подія сталась сьогодні, 15 грудня, близько другої ночі. У Жовківське відділення поліції надійшла інформація про крадіжки з двох магазинів у селі Боброїди. Екіпаж служби реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції, у складі трьох поліцейських, на службовому автомобілі «Рено» негайно виїхали на місце події і на виїзді з села виявили мікроавтобус зловмисників - білий «Фольксваген ЛТ».

Зловмисники намагались втекти від поліцейських, на неодноразові вимоги правоохоронців зупинитись не реагували. Під час переслідування працівники групи реагування змушені були зупиняти мікроавтобус, перегородивши йому дорогу службовим автомобілем. Відбулось зіткнення, внаслідок якого троє правоохоронців, з них одна жінка, були травмовані, а поліцейський автомобіль отримав суттєві пошкодження.

Незважаючи на це, працівники групи реагування затримали двох озброєних раніше судимих за крадіжки, розбої та грабежі зловмисників. Один з них – 39-річний львів’янин, інший – 30-річний мешканець Камянко-Бузького району.

Правоохоронці вилучили у затриманих вогнепальну зброю – пістолет Макарова, який скеровано на експертизу. Також зловмисники мали з собою пристрої для зламування замків (віджими, кусачки…) та автомобільні номерні знаки іноземної реєстрації. Мікроавтобус, на якому втікали зловмисники, був завантажений товаром, викраденим з магазинів.

Працівники групи реагування з травмами різної важкості були госпіталізовані у хірургічне відділення Жовківської лікарні.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) та ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: