На Львівщині зловмисник крав велосипеди і здавав у ломбард

У Золочівський відділ поліції 14 грудня звернувся 27-річний місцевий мешканець, котрий повідомив, що 12 грудня з його підвального приміщення викрадено велосипед.

Сума завданих збитків становить 1400 гривень.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів, правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 24-річний мешканець району. Чоловік зізнався, що викрадений велосипед він здав у ломбард, а виручені кошти витратив на власні потреби.

Поліцейські також встановили, що зловмисник причетний і до викрадення дитячого велосипеда у 28-річної мешканки одного з сіл району.  Як і в попередньому випадку, велосипед чоловік здав у ломбард, а гроші витратив.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці встановили, що зловмисник причетний також до шахрайства. 28 вересня, він, увійшовши в довіру 50-річного місцевого жителя, домовився купити в нього у кредит електроінструменти: міксер «Фіолент», перфератор «Ворнут», електродрель «Ворнут», васервагу. Проте грошей за електроінструменти так і  не повернув.  Сума завданих збитків становить 6550 гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст.190  (шахрайство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: