На Рівненщині виступають проти скасування «львівського смітника»

Депутати Рівненської обласної ради написали та опублікували на сайті облради звернення-протест щодо несанкціонованого завезення сміття зі Львова на територію області.

Депутати Рівненської обласної ради написали та опублікували на сайті облради звернення-протест щодо несанкціонованого завезення сміття зі Львова на територію області. 

Про це пише Справжня Варта.

Депутати та представники громадськості звернулися до перших осіб держави, Кабінету Міністрів України, Генеральної прокуратури України, а також до міського голови Львова Андрія Садового.

Зокрема, у зверненні йдеться про те, що громадськість Рівненщини та облрада глибоко стурбовані появою сміття, завезеного зі Львова. «Що стосується фактів – нещодавно львівська вантажівка з побутовими відходами перекинулася біля Дубна, а напередодні, на території хлібокомбінату, який не працює, у Млинівському районі, виявили стихійне сміттєзвалище побутових відходів зі Львова», – йдеться у зверненні.

Депутати зауважують, що екологи надали інформацію про те, що з львівських самоскидів сміття перевантажують у рівненські, а після цього транспортують на територію місцевого полігон.

Читайте також: На Сумщині готують судовий позов через львівське сміття

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: