В автомобілі, який збив у Львові жінку, застряг кіндер-сюрприз, який несла потерпіла

15400380_1630940857207680_2924407567677058469_n

Патрульні разом з небайдужими громадянами знайшли автомобіль, який втік з місця ДТП, під час якого постраждала жінка.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова. 

Учора, близько 22-ої години, на вулиці Лінкольна, водій невідомого автомобіля збив жінку на пішохідному переході. Жінка відлетіла на кілька метрів. Винуватець поїхав з місця події. Громадяни, які вийшли з маршрутки, запам‘ятали номер транспортного засобу та викликали швидку для потерпілої , яка її госпіталізувала.

У жінки перелом кісток плеча. Патрульним очевидці повідомили усі дані. Інспектори помітили камеру спостереження, яка оглядає дану ділянку дороги. Переглянули відео та вирушили з небайдужими громадянами на пошуки водія автомобіля Mercedes Vito. За місцем реєстрації його не було. Полісмени раніше оформляли адмінматеріали на водія цього транспортного засобу, з них вони діззнали фактичну адресу проживання, але чоловіка не було й там.

Читайте також: У мережі оприлюднили моторошне відео, як у Львові водій збив людину і втік

Близько 1-ої години ночі, неподалік цього будинку, за гаражами знайшли згаданий автомобіль з явними ознаками ДТП. В нього між фарою та кузовом застряг дитячий подарунок, який жінка несла додому. Автомобіль евакуювали. Водія притягнуть до відповідальності, адже його особа встановлена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: