VimpelCom відкрила у Львові сервісний центр на 900 робочих місць

img_3415_1481884359_613x408-66666666667_3_0

Сьогодні, 16 грудня, Міжнародна Група компаній VimpelCom відкрила у Львові Глобальний сервісний центр (GlobalSharedServices (GSS)).

Це дозволить створити у Львові 900 нових робочих місць. Розташовується сервісний центр на вулиці Шевченка, 111а.

Як зазначив операційний директор Глобального сервісного центру Акос Цернус, сьогодні Львів приєднався до компанії міст, які мають Глобальні сервісні центри.

«Ми переконані, що Львів є одним з найкращих міст для того, щоб стати осередком Глобального сервісного центру, оскільки тут є надзвичайно багато професійних та талановитих людей. Ми з нетерпінням чекаємо, коли до нашої команди доєднаються молоді професіонали, які надаватимуть високопрофесійні послуги понад 200 мільйонів людей в усьому світі», - зазначив Акос Цернус.

«Мені приємно, що сьогоднішня зустріч відбувається у Львові. Я був дуже вражений, коли вперше влітку відвідав це місто. Я побачив тут багато схожого з містом Будапешт, звідки я родом. Тут дивовижна атмосфера і я бачу великі можливості для розвитку», - розповів Гарбор Кочиш, фінансовий директор компанії «Київстар».

Глобальний сервісний центр - один із трьох центрів, який VimpelCom відкриває в рамках стратегії створення операційної моделі нового покоління, метою якої є трансформація компанії VimpelCom в більш гнучкого гравця цифрового ринку. Зараз VimpelCom  знаходиться на важливому шляху трансформацій і  Глобальний сервісний центр (GSS) є ключовим фактором для цих змін. Розглядаючи різні варіанти та аналізуючи різні ринки праці з-поміж трьох континентів і дванадцятьох ринків, VimpelCom обрав саме Львів. Глобальний сервісний центр VimpelCom у Львові (GSS) обслуговуватиме операції з фінансів, закупівель і HR-процесів в Україні, Вірменії, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Таджикистані, Узбекистані і Алжирі.

VimpelCom є глобальним провайдером телекомунікаційних послуг, штаб-квартира якого розташовується в Амстердамі. Мета компанії – розкриття нових можливостей в світі цифрових послуг для користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: