Чоловік позбувся автомобіля через газові балончики

15439974_1208579702564566_3151147632692360218_n

16 грудня в зону митного контролю пункту пропуску «Грушів – Будомєж» у напрямі в’їзд в Україну смугою руху «зелений коридор» заїхав легковий автомобіль «DODGE» під керуванням громадянина України з двома пасажирами.

Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Під час митного контролю цього транспортного засобу в працівників митниці виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які переміщуються з приховуванням від митного контролю.

Автомобіль було скеровано у бокс для поглибленого огляду товарів та транспортних засобів. Там за допомогою технічних засобів митного контролю в спеціально виготовленому сховищі під заднім сидінням автомобіля було виявлено газові балончики та замінні до них з різним маркуванням та об’ємом. Загалом вилучено 66 штук.

Один з пасажирів, громадянин України 1992 року народження, мешканець Львова, який тимчасово не працює, визнав товар своєю власністю та зізнався у своїй причетності до розміщення товару в спеціально виготовленому сховищі.

Товари та автомобіль «DODGE», 2002 року випуску, вилучено та передано на склад митниці, а їх вартість буде встановлено додатково.

Протокол про порушення митних правил для розгляду та прийняття рішення скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: