Мешканка Дніпра влаштувала стрілянину у центрі Франківська

511638

На одній з центральних вулиць Івано-Франківська п’яна жінка влаштувала стрілянину.

Про це розповів у Facebook журналіст Віталій Мацьоцький.

За його словами, інформацію про стрілянину на вулиці Івано-Франківська він отримав від очевидців. Уродженка Дніпра стріляла по людях і машинах.

«Коли ми її завалили, поліція приїхала через 17 хвилин. Нас як свідків тримали дві години, а з нею копи ходили в кафе за кавою», – посилаючись на очевидців пише журналіст.

Підтвердили факт стрілянини у поліції Івано-Франківська.

Дівчина з Дніпра стріляла по людях та автівках 15 грудня близько 21:00 в Івано-Франківську, на вулиці Грушевського, підтвердив речник патрульної поліції Микола Гурак, пише УНН.

Суперечка виникла на фоні національного конфлікту. Подружжя з Дніпра відпочивали в одному з розважальних закладів міста і вживали спиртне. Дорогою додому між ними виникла суперечка і чоловік на вулиці голосно розповідав про бандерівців. Це почули перехожі й вступили у розмову з чоловіком. Потім один з них вдарив дніпрянина в обличчя.

Жінка, побачивши, що б'ють її чоловіка, витягнула пістолет «Флобер» і почала стріляти у різні сторони. Перехожі викликали патрульних. На щастя, ніхто не постраждав. В результаті на дніпрянина склали протокол про дрібне хуліганство, а жінку передали слідству.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: