Насірова хочуть відправити у відставку

На сайті Верховної Ради України оприлюднено текст Проекту Постанови «Про визнання роботи голови Державної фіскальної служби (ГФС) Насірова Р. М. і його першого заступника Білана С. В. незадовільною та звільнення їх з займаних посад».

На сайті Верховної Ради України оприлюднено текст Проекту Постанови «Про визнання роботи голови Державної фіскальної служби (ГФС) Насірова Р. М. і його першого заступника Білана С. В. незадовільною та звільнення їх з займаних посад», передає УНН з посиланням на сайт ВРУ.

«Необхідність звільнення Насірова Р.М. і Білана С.В. з займаних посад пояснюється численними фактами порушень, вчиненими високопосадовцями, зловживанням службовим становищем, здійсненням неефективної фіскальної політики, направленої виключно на тиск на платників податків і приховування незаконної діяльності окремих суб’єктів господарювання», – йдеться у пояснювальній записці до Проекту постанови.

Зазначається, що 3 жовтня народні депутати Андрій Журжій і Вікторія Войцицька направили звернення до Прем’єр-міністра з вимогою винести на розгляд Кабміну подання про звільнення Р.Насірова та С.Білана з посад на підставі викладених депутатами фактів порушень.

Серед порушень, які депутати висувають Р.Насірову та С.Білану в тексті пояснювальної записки наводяться зокрема звинувачення в тому, що «всупереч вимогам законодавства ДФС не публікує на своєму офіційному сайті інформацію з реєстрів заяв про відшкодування ПДВ в повному обсязі».

Також, що повернення ПДВ здійснюється «з грубими порушеннями визначеного законодавством порядку».

«Підприємства, які подали заяви про бюджетне відшкодування значно пізніше ніж інші платники податків отримують його значно раніше», - наголошується в пояснювальній записці до Проекту постанови

Як повідомлялося, у парламенті зареєстровано проект постанови про звільнення голови ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: