У Львові відкрили оновлене після пожежі приміщення суду

У суботу, 17 грудня, на вул. Генерала Чупринки, 69, відбулося урочисте відкриття відновленого приміщення Франківського районного суду м. Львова.

Участь у заході взяли голова Державної судової адміністрації України, представники обласної влади, а також голови апеляційних, окружних, районних судів міста Львова.

Із вітальним словом до учасників та гостей заходу звернувся голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

«Дуже тішить, що у такий непростий для країни та переломний для судової системи України час відбуваються такі приємні події. Відновлення цього суду – це насамперед заслуга професійної, злагодженої роботи колективу, - зазначив очільник області. - Ми продовжуємо невеликими, але впевненими кроками йти уперед, щотижня відкриваючи на Львівщині нове підприємства, які створюють робочі місця і піднімають економіку. Звичайно, що цей прогрес був би неможливим, якби у нашому регіоні не панували закон і справедливість завдяки роботі чесних, порядних суддів».

Нагадуємо, що Франківський районний суд м. Львова з 19 лютого 2014 року тимчасово припинив роботу, оскільки в приміщенні, де знаходився суд, внаслідок пожежі знищено службові приміщення, електромережу, пошкоджено сервер тощо. Відтак користуватись приміщенням для здійснення правосуддя було неможливо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: