Киянин знайшов спосіб, як не бачити у стрічці постів про «ПриватБанк»

Можна встановити плагін, який буде автоматично приховувати всі публікації, пов'язані з «ПриватБанком», з вашої стрічки.

Вночі стало відомо, що найбільший і інноваційний банк України «ПриватБанк» перейшов у власність держави. І якщо вам не хочеться нічого про це чути, то в Facebook сьогодні краще не заходити. Втім, є варіант краще - можна встановити плагін, який буде автоматично приховувати всі публікації, пов'язані з «ПриватБанком», з вашої стрічки. На жаль, плагін доступний тільки для користувачів Chrome, повідомляє AIN.

mqjoon33gg

Автор плагіна - киянин Макс Фрай, відомий не менш корисними і важливими проектами, такими як «Приховати Трампа», «режим зради» та іншими.

«Я приходжу тоді, коли ви не очікуєте, коли стрічку Фейсбук наповнюють аналітики і експерти. Зустрічайте плагін, який врятує вашу стрічку від апокаліпсису в понеділок: приховує всі пости, пов'язані з банком, який не можна називати. Краще витратити свій час на горнятко кави, ніж на марне перегортання одного і того ж в стрічці», - пише розробник.

Плагін, що приховує пости про Трампа, тепер приховує всі згадки про «ПриватБанку». Тож якщо ви є користувачем плагіна ще з часів перемоги Дональда на виборах, вам достатньо лише оновитися до версії 6.6.6., щоб стрічка очистилася від паніки, істерики і аналітики.

«У мене в планах версія загального плагіна, де користувач зможе сам ставити ключові слова, за якими приховувати пости в Facebook, Twitter і «ВКонтакті», - зізнався розробник, додавши, що поки заточка під конкретні інфоприводи дає більше трекшена.

9wglxmt5fd

Якщо вам все-таки стане цікаво, що ховається під цими плашками, то при натисканні на них відкриється пост

Він також розповів, що розширенням, блокуючим згадки про Трампа, який свого часу цікавилося лондонське інформагентство BBC, проте повідомлення від них пішло в папку «інше» в Facebook, а коли киянин його виявив, інфопривід вже втратив свою актуальність.

Нагадаємо, сьогодні вранці відбулася прес-конференція, на якій представники НБУ та Мінфіну розповіли, чому так сталося і що тепер буде з «ПриватБанком».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: