На розвиток транспортної інфраструктури у 2017 році планують виділити 268 мільйонів

Сьогодні у Львові тривають громадські слухання міського бюджету розвитку Львова.

Як зазначила під час доповіді керівник департаменту економічної політики Ірина Кулинич, на розвиток транспортної інфраструктури у бюджеті розвитку планують закласти майже 268 млн грн. Ірина Кулинич розповіла про найбільші об’єкти, які планують відремонтувати в наступному році.

«Зокрема, є перехідні об’єкти – це вул. Мечнікова. На закінчення робіт ми передбачаємо 16 млн грн. Проводитимуться ремонтні роботи на вул. Чернівецькій з розворотом трамвайного кільця, вул. Зимновідська - Станційна – перехідний об’єкт з минулого року, вул. Пулюя – Трускавецька. Також пл. І.Франка, адже ми провели роботи від вул. І.Франка і на Сихів, треба зробити і пл. І.Франка. Це є вул. Замарстинівська, вул. Героїв УПА, вул. Шевченка, вул. Богданівська, вул. Пластова до ТЕЦ-2.

По вул. Героїв УПА і по вул. Шевченка – ми заклали ці стрічки, але роботи виконуватимемо тільки в тому випадку, якщо зможемо отримати найдешевші кредитні кошти від Європейського інвестиційного банку. Заявки і документи ми всі подали. Якщо ми розпочнемо ці роботи, то видатки збільшимо, або в подальшому відкоригуємо ці  проекти, щоб виконувати роботи у 2018 році», - зазначила Ірина Кулинич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: