У Дрогобичі поліцейські затримали квартирних злодіїв з Криму

d5b9349a2bc1a208fe4cff17ee2ba84d

Працівники поліції затримали трьох зловмисників, причетних до скоєння крадіжки з будинку мешканця одного із сіл району.

Працівники поліції затримали трьох зловмисників, причетних  до скоєння крадіжки з будинку мешканця одного із сіл району.

Як повідомив потерпілий, 16 грудня невідомі особи проникли до його оселі та викрали звідти 20 тиждень гривень, 1000 доларів США, 1000 польських злотих, ювелірні вироби та шкіряну куртку, передає Відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні троє жителів м. Сімферополь віком від 34 до 37 років. Їх затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Як повідомив начальник управління кримінального розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов, кримські «гастролери» неодноразово навідувалися у наш регіон. Під час проведення оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що на рахунку затриманих ще принаймні сім квартирних крадіжок, вчинених на території Львівщини. Наразі встановлюються обставини скоєння ними правопорушень, ведеться слідство.

За даними фактами відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: