У Кремлі запевняють, що не контактують з командою Трампа

У Кремлі запевняють, що «ніяк» не контактують з командою обраного президента США Дональда Трампа.

Про це інформує Уніан.

про це журналістам сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання про те, як проходять, якщо проходять, контакти з командою Трампа.

При цьому він запевнив, що в Кремлі не планують стежити за голосуванням вибірників у США через щільний графік.
«Я вам розповів про сьогоднішній графік (президента), взагалі не стежив - часу немає. Але, безперечно, коли новини надійдуть, ми їх відфіксуємо», - сказав Пєсков.
Також він наголосив, що Росія не розголошує змісту розмов на зустрічі «віч-на-віч» між керівниками держав, і нічого не може додати до вже сказаного щодо теми звинувачень у хакерських атаках на американські системи напередодні виборів президента США.

Раніше президент США Барак Обама заявив, що у вересні на саміті G20 закликав президента РФ Володимира Путіна, щоб росіяни припинили здійснювати хакерські атаки на сайти американських установ під час президентських перегонів у США.
Пєсков називав звинувачення на адресу Москви «абсолютно голослівними» і безпідставними. При цьому в Москві неодноразово закликали США пред`явити докази причетності РФ до хакерських атак, однак досі цього зроблено не було, а Обама дав зрозуміти, що частина доказів не буде представлена з міркувань таємності.
«Йдеться про зустріч «віч-на-віч», ми результатів і змісту зустрічей «віч-на-віч», як правило, не розкриваємо. Щодо цієї теми так званих хакерських атак, напевно, ми вже сказали все, що могли, і додати нам нічого», - сказав Пєсков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: