У ЛОДА вивчать ситуацію нецільової експлуатації автобуса «Школярик»

shkolyaryk_890x395_1482158383_613x272-06179775281_3_0

У будній день автобус рухався у напрямку міста Радехів, здійснюючи посадку та висадку пасажирів, замість того, щоб возити школярів з уроків.

У департаменті освіти і науки облдержадміністрації перевірять факт нецільового використання автобуса «Школярик», нещодавно зафіксований працівниками Управління Укртрансінспекції у Львівській області. Про це розповіла заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

За її словами, у департаменті освіти і науки здійснять відповідне службове розслідування, аби дати оцінку цьому факту. «Школярики» можна використовувати лише для перевезення учнів до навчальних закладів та зворотно у межах району, - наголосила Ірина Гримак. - І таке використання транспортного засобу є неправомірним. Тому дану ситуацію слід детально вивчити і вжити всіх необхідних заходів».

Як повідомив начальник обласного управління Укртрансінспекції Сергій Небесний, таке використання автобусу є порушенням Закону України «Про автомобільний транспорт» (ст 39) – здійснення регулярних пасажирських перевезень без відповідних документів. За що також передбачено штраф у розмірі 100-та неоподаткованих мінімумів – 1700 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: