Виконком затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирних будинків

Сьогодні, 19 грудня, виконавчий комітет затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на будівництво багатоквартирних житлових будинків, автомийки, складу готової продукції та на каналізування вулиць.

Сьогодні, 19 грудня, виконавчий комітет затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на будівництво багатоквартирних житлових будинків, автомийки, складу готової продукції та на каналізування вулиць, передає прес-служба ЛМР.

Зокрема, затверджено містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на:

  • будівництво дочірнім транспортно-експедиційним підприємством «ІСТ-Захід» мийки легкових автомобілів з організацією відкритої автостоянки на вул. Трускавецькій, 36.
  • будівництво ТзОВ «Ілта Львів» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Хлібній, 4 зі знесенням існуючих нежитлових будівель.
  • будівництво ТзОВ «Скіпр» багатоквартирного житлового будинку № 4 у складі багатофункціонального комплексу на вул. Княгині Ольги, 1-5.
  • будівництво Українсько-великобританським спільним підприємством «Пластресурс» у формі ТзОВ складу готової продукції з організацією дільниці з виробництва пінополістерольних плит на вул. Північній, 1-А.
  • будівництво гр. гр. Гудою В. В. та Пєшковим В. П. багатоквартирного житлового будинку з підвалом і творчими дворівневими майстернями на вул. Ільмовій, 9 зі знесенням існуючого будинку та на вул. Колосковій, 4.
  • каналізування ЛМКП «Львівводоканал» вул. Старознесенської (до вул. Богданівської
  • каналізування ЛМКП «Львівводоканал» району вулиць Старознесенської – Балкової.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: