До Львова прийшла сміттєва мафія, – депутат

Депутати Львівської міської ради звернуться до Держземагентства, та управління комунального майна, з проханням провести провело інвентаризацію приміщень «Львівспецкомунтрансу».

Депутати Львівської міської ради звернуться до Держземагентства, та  управління комунального майна, з проханням провести провело інвентаризацію приміщень «Львівспецкомунтрансу». –

Про це під час виїзного засідання комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища на території майбутньої станції пресування сміття заявив депутат Тарас Гупало, пише ІА Дивись.info.

«До Львова прийшла сміттєва мафія. На мою думку, тут ведуть діяльність не львів’яни. Там ведуть дороги до Льовочкіна. Обов’язково треба ініціювали ухвалу про заборону розташування будь-яких таких пунктів  на території Львова у зв’язку з Законом «Про відходи» та іншим земельним законодавством. Також треба звернутися у Кабмін, до Володимира Гройсмана, щоб вони дали чітку і зрозумілу відповідь - чи погодили вони «Львівспецкомунтрансу» кредит від ЄІБ на 40 мільйонів євро», - додав депутат.

Він додав, що згідно з відповідями на його запити екологічна інспекція не володіє інформацією про діяльність «Львівспецкомунтрансу» на території колишнього «Сільмашу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: