Студент розробив проект траси для автоперегонів «Формули-1» у Львові

lpformula-2016
Фото зі сайту Motorsport.com

22-річний архітектор Іван Віщук нещодавно завершив розробку проекту траси автодрому для міжнародних змагань у Львові. Нещодавно він захистив магістерську роботу в Національному університеті «Львівська політехніка» з проектом автодрому, який може бути побудований у Львові та відповідає всім міжнародним стандартам, пише Zaxid.net.

22-річний архітектор Іван Віщук нещодавно завершив розробку проекту траси автодрому для міжнародних змагань у Львові.

Нещодавно він захистив магістерську роботу в Національному університеті «Львівська політехніка» з проектом автодрому, який може бути побудований у Львові та відповідає всім міжнародним стандартам, пише Zaxid.net.

За задумом автора, траса, яка могла б приймати змагання «Формули-1», могла б розташуватись у південно-західному напрямку від центру Львова між селами Сокільники, Годовиця і Малечковичі. Стандартна довжина треку – 5,51 км, перепад рельєфу сягає 20–25 м. Арена за проектом Івана Віщука розрахована на 65–70 тис. глядачів, а також передбачає паркінг на 16 тис. автомобілів.

Іван Віщук родом із Чернівців, де закінчував Чернівецький політехнічний коледж за спеціальністю «архітектура». Після цього продовжив навчання за цією ж спеціальністю у Львівській політехніці.

«Розробити проект надихнула цікавість до автоспорту і бажання розробити якісний проект автодрому в Україні для міжнародних змагань», – зазначив архітектор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: