У Львові обговорили проблемні питання учасників АТО 20 грудня

642d7f410e042d8d19d1d6b391f85bd0_l

У Львові провели спільне засідання міжфракційних груп з питань учасників АТО міста та області.

Учора відбулось перше спільне засідання міжфракційної групи з питань учасників АТО та їх сімей Львівської міської ради і депутатської групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» Львівської обласної ради, передає Інформаційний портал депутатів ЛМР.

Як зазначив голова міжфракційної групи ЛМР Віталій Свінціцький, метою зібрання є координація співпраці між містом та областю з проблемних питань учасників АТО.

«Ми покладаємо великі надії на те, що будемо спільно рухатись і у багатьох проектах ми зможемо спільно вирішувати питання. Сьогодні ми заслухали Галину Мазур щодо загальної черги на квартири для учасників АТО. Також до нас звертався боєць АТО Віктор Решетніков з проханням вирішити ситуацію із закупівлею квартири з державного фонду. Розуміємо, що на сьогоднішній день створена комісія для з’ясування всіх обставин при обласній адміністрації. Після висновків цієї комісії, ми зможемо уже надати конкретну відповідь».

Під час засідання присутні заслухали інформацію щодо списків учасників АТО, які подано на квартирну чергу. Зі слів заступника начальника управління житлового господарства, начальника відділу зарахування на облік, обліку і закріплення житла та відселення ЛМР Галини Мазур, на цей час у квартирній черзі перебуває 40 сімей загиблих учасників АТО, 3 – інваліди АТО та 8 сиріт-учасників АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: