ДФС Львівщини у своїх лавах за рік виявила 17 корупціонерів

Працівники органів ДФС Львівщини вчинили 17 кримінальних корупційних правопорушень.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

«Управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Львівській області інформує, що впродовж поточного року, в ході проведення заходів щодо запобігання та протидії корупції, в тому числі в рамках співпраці з іншими правоохоронними органами, виявлено 17 фактів кримінальних корупційних правопорушень вчинених працівниками органів ДФС у Львівській області», – йдеться у повідомленні.

За всіма виявленими фактами, слідчими органами проводиться досудове розслідування, зокрема:

за статтею 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) – 9 проваджень, з яких 5 особам оголошено підозру та матеріали направлено до суду;

за статтею 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем) – 5 провадження, з яких 1 особі оголошено підозру та матеріали направлено до суду;

за статтею 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом) – 1 провадження, особі оголошено підозру та матеріали направлено до суду.

Також працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області впродовж 2016 року проведено 201 службову перевірку і розслідування, за результатами яких керівникам територіальних підрозділів ДФС області та митниці винесено 138 подань про усунення причин та умов, що призвели до виявлених порушень. За результатами проведених перевірок з органів ДФС звільнено 16 осіб, 64 особам оголошено догану, 38 осіб депремійовано, 1 особі відмовлено у призначенні на посаду.

«Управління внутрішньої безпеки в котре звертається до представників підприємств та громадян, яким відомі факти корупції та зловживання службовим становищем, з проханням повідомляти (можете, назвавши себе, або анонімно) співробітників управління внутрішньої безпеки, які вислухають та перевірять надану Вами інформацію щодо протиправних дій працівників податкової та митної сфери, в тому числі податкової міліції. Конфіденційність звернень гарантуємо.

Наявну інформацію просимо Вас повідомляти на цілодобову телефонну лінію сервісу «Пульс» (044) 284-00-07, або на телефон чергового УВБ ГУ ДФС у Львівській області (032) 297-36-09.

Також у письмовому вигляді Ваші звернення приймаються за адресою: 79003, м.Львів, вул. Стрийська, 35, УВБ ГУ ДФС у Львівській області», – зазначили в ГУ ДФС області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: