Депутат ЛМР вимагає негайно розробити положення про конкурс на міські перевезення

marshrutka_1
Zhytomyr and Sumy regions of Ukraine receive another 74 school buses

Депутат Мирослав Данилків вимагає невідкладно розробити та затвердити Положення про порядок проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному транспорті загального користування.

Депутат Мирослав Данилків вимагає невідкладно розробити та затвердити Положення про порядок проведення конкурсу з  перевезення пасажирів на автобусному транспорті загального користування.

Про це йдеться у запиті депутата.

«2016 рік завершується, а ситуація з організацією конкурсу залишається невирішеною. Конкурс досі не оголошено, громадські слухання не проводилися. Вирішенням даної проблеми могло б стати прозоре формування конкурсної комісії, а основні умови, вимоги та порядок дій потрібно чітко прописати в Положенні, в якому має бути передбачено: проведення громадських слухань, умови формування і склад конкурсної комісії, прозоре проведення конкурсу, проект договору про перевезення пасажирів в якому передбачено умови здійснення перевезень та їх невиконання перевізником та можливість розірвання договору за наявності зловживань з його боку, обмеження кількості маршрутів в одному лоті, збільшення кількості транспортних засобів в час-пік та укладення договору на кожен маршрут окремо», - йдеться у запиті депутата.

Читайте також: Затягування з конкурсом на перевезення у Львові спричинило новий скандал, тепер залучать ГПУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: