Львів’ян запрошують на тестування мобільного додатку для опіки за близькими

Ізраїльський стартап MrGuardian запрошує батьків із дітьми шкільного віку та всіх охочих взяти участь у тестуванні додатку для Android, що дозволяє дистанційно піклуватися про своїх близьких. Захід відбудеться 21 січня о 14.00 год в антикафе «Communa» за адресою вул. Кольберга, 3а. Для участі необхідна реєстрація.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Аплікація дозволяє відслідкувати, де знаходяться діти/літні батьки чи інші близькі люди та бути з ними на зв'язку в разі непередбачених ситуацій.

Основні функції додатку:

додавайте певні локації і Ви зможете бути в курсі, коли користувач входить або виходить із раніше доданих місць, таких як дім, школа, робота;
якщо Ваші близькі затрималися на роботі або в гостях, Ви завжди зможете провести їх по карті під час їхніх самостійних прогулянок пізно ввечері;
обирайте коло рідних і друзів, про яких хочете піклуватися, і які будуть допомагати Вам;
Ви завжди будете знати, якщо Ваші близькі потрапили в екстрену ситуацію, оскільки MrGuardian Вас негайно сповістить.
«У сучасному світі надзвичайно важливо завжди залишатися на зв'язку з найдорожчими для нас людьми. Мільйони людей хочуть знати, що з їхніми рідними все гаразд, і отримувати автоматичні повідомлення, коли щось пішло не так. Відтак, одним із найкращих способів допомогти своїй родині є використання можливостей сучасних технологій», – зазначають розробники. Вони також підкреслюють, що MrGuardian не слідкує за користувачами ввесь час, а лише у дозволених місцях та з певним колом осіб, тож не використовує багато заряду батареї на телефоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: