У Львові побудують приватний пологовий будинок

ee360d98617261c0cac3e3e015a7b0d2_l

У Львівській міські раді відбулось публічне представлення внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Пилипа Орлика, вул. І. Миколайчука, вул. Гетьмана І. Мазепи у м. Львові.

 

У проекті внесення змін опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території орієнтовною площею до 3,5 га. Ця територія розташовується вздовж вул.Гетьмана Мазепи і примикає до неї з півдня, із заходу – до кварталу багатоповерхової житлової забудови, зі сходу та півночі - до території дитячої поліклініки та об’єктів торгівлі на розі вул. Гетьмана, І. Мазепи та вул.І.Миколайчука.

Враховуючи звернення підприємства з 100% іноземними інвестиціями «Білла Україна» про внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Пилипа Орлика, вул. І. Миколайчука, вул. Гетьмана І.Мазепи, та рішення виконкому Львівської міської ради №1009 від 01.11.2016, пропонується змінити функціональне використання території, призначеної попереднім варіантом ДПТ для торгового комплексу, на територію медичного центру з приватним пологовим будинком. Загальна площа опрацювання ДПТ - 30га.

Як повідомив головний архітектор проекту М.Федик, в даний час, згідно схеми правового зонування «Правил забудови та використання території міста Львова», розроблених ДП ДІПМ «Містопроект», територія, що розглядається даним ДПТ, знаходиться в зоні житлової багатоповерхової забудови, а також територія закладів охорони здоров'я (лікарні та поліклініки).

З метою використання ділянки на вул. Гетьмана І. Мазепи біля будинку № 23 під потреби медичного центру з приватним пологовим будинком передбачається:
- внести зміни у План функціонального зонування території (Зонінг), а саме ділянку по вул. Гетьмана І. Мазепи біля будинку № 23 (площа ділянки - 0,7га) віднести до функціональної зони Г-4 із встановленням відповідного регламенту забудови.
- зменшити площу зони Г-5 (ділянка торгового комплексу) та збільшити на цю ж величину зону Г-4 (ділянка проектованого медичного центру з пологовим будинком).

Додамо, що громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Пилипа Орлика, вул. І. Миколайчука, вул. Гетьмана І. Мазепи у м. Львові триватимуть із 15 грудня 2016 року по 30 грудня 2016 року.

Пропозиції можна подавати до 30 грудня 2016 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — Файфурка О. С., тел. 032 297 57 63.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: