У Львові судитимуть чиновницю, яка за хабар обіцяла допомогти з сертифікатами

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно службовця управління контролю якості насіння Державної інспекції сільського господарства у Львівській області.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Службовець, діючи умисно, з корисливих мотивів та з метою отримання неправомірної вигоди, під час зустрічі прийняла пропозицію та обумовила із представником субʼєкта господарювання передачу їй грошових коштів в сумі 11 600 гривень за сприяння у видачі 98-ми сертифікатів якості насіння.

Під час отримання останньої частини неправомірної вигоди в сумі 3 760 грн її було затримано працівниками поліції, а неправомірну вигоду вилучено.

Галицьким районним судом м. Львова обвинувачену відсторонено від займаної посади та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 40 мінімальних заробітних плат.

Покарання за вказаний злочин передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: