У Львові заборонені феєрверки, – Патрульна поліція

Патрульні Львова нагадують, що використання та продаж піротехніки у Львові заборонений.

Про це повідомили у ПП Львова.

«Нагадуємо, що Львівська міська рада прийняла ухвалу №23 від 17.12.2015 «Про заборону використання та реалізації феєрверків, салютів і піротехнічних виробів на території м. Львова». Цією ухвалою було заборонено використання та реалізацію феєрверків, салютів, піротехнічних виробів, інших засобів піротехніки з світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв», – йдеться у повідомленні.

Попри заборону використання піротехнічних виробів, за статистикою, найбільша кількість пожеж і травм від піротехніки є у період святкування Новорічних та Різдвяних свят.

«Рекомендуємо батькам провести профілактичні бесіди з дітьми не лише про заборону, але й про небезпеку, яку несуть піротехнічні засоби. За порушення порядку виробництва, перевезення, зберігання, торгівлі та їх використання є відповідальність, яка передбачена статтею 195-6 КУпАП, а саме штраф від 595 до 1020 гривень з конфіскацією піротехнічних засобів», – повідомили у Патрульній поліція Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: