Зуб пропонує стоматологам по-доброму стати ФОПами або створити КП, бо грошей не буде

Стоматологи комунальних поліклінік можуть розраховувати не більше як на 5 мільйонів додаткового фінансування, але форму господарювання їм все одно доведеться змінити.

Стоматологи комунальних поліклінік можуть розраховувати не більше як на 5 мільйонів додаткового фінансування, але форму господарювання їм все одно  доведеться змінити.

Про 39 мільйонів, які вимагали  працівники комунальних установ мова не йде. Такими є результати розмови протестувальників з директором департаменту гуманітарної політики Галиною Слічною та начальником управління охорони здоров’я Володимиром Зубом, пише ІА Дивись.info.

«Або комунальне підприємство, або ФОП. Може хтось хоче взяти в оренду кабінет, будь-ласка ми будемо сприяти - гривня в рік і нульовий земельний податок на початкових етапах. Ви залишаєтеся в своїх кабінетах, ніхто вас не виганяє, але форму господарювання прийдеться змінити» - заявив Володимир Зуб. Він також пообіцяв пільгову оренду на три роки і відшкодування за лікування дітей і пільговиків. «Мільйона 3-4-5 треба додати, дитяча стоматологія і пільговик відшкодовується, але з оговоркою - якщо ви думаєте щодо вас на прийом прийде інвалід Ярослав Мудрий або дитина Богдан Хмельницький і ви за це будете отримувати гроші, то ви помиляєтеся. Буде жорсткий контроль, телефонні дзвінки, чи був пацієнт. Якщо був - отримайте гроші не було – вибачте, передаємо в прокуратуру, тобто якщо ви пролікуєте дитину або пільговика, ми вам це відшкодуємо, але потім проревізуємо», - заявив Володимир Зуб.

Представників медичних закладів запросили у вівторок не переговори в управління охорони здоров’я. При цьому було наголошено, що прийти мають лікарі, а не представники профспілки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: