Карантин у львівських школах продовжили ще на тиждень

65743

Сьогодні, 23 грудня, о 14.30 год. відбулося позачергове засідання міської комісії з техногенної небезпеки та надзвичайних ситуацій, де прийнято рішення щодо тимчасового призупинення навчання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста Львова. Отже, з понеділка, 26 грудня, до п’ятниці, 30 грудня, у школах призупинено навчання. Лише дошкільні навчальні заклади міста працюватимуть у звичному режимі.

«Якщо за минулий тиждень було зареєстровано 8,5 тис. випадків захворювань на ГРЗ, то на цьому тижні зареєстровано 10 тис. випадків. Звісно ж домінуючими серед них – це захворювання серед дітей.

Інтенсивний показник зріс, він перевищує двічі епідпоріг. І більша частина усіх зареєстрованих випадків – діти у віці від 5 до 17 років. Власне, ті діти, які ходять в школу.

Враховуючи погодні умови, враховуючи таку динаміку захворюваності і динаміку показників, комісією прийнято рішення продовжити тимчасове припинення навчання у навчальних закладах», - зазначив Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я ЛМР.

Інтенсивний показник становить 1337.4 на 100 тис. населення при епідпорозі 620.21, отже реєструється перевищення епідпорогу серед населення м. Львова на 53.6%, серед дітей 0-4 р - на 35.8 %, 5-14 р - на 57.3 %, 15-17 - на 63.4 %.

Тимчасове припинення навчання почалося із 20 грудня до 23 грудня і продовжено до 30 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: