ЛМР пообіцяла укласти тимчасові договори з перевізниками, аби уникнути транспортного хаосу

1371080

ЛМР уже протягом двох місяці затягує оголошення конкурсу на міські перевезення і лише після численних публікацій у ЗМІ, а також заяв транспортних експертів, міська рада заявила, що з перевізниками укладуть тимчасові договори.

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

«З метою забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Львові, сьогодні, 23 грудня, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення, що управління транспорту та зв’язку ЛМР укладе договори з автомобільними перевізниками, які здійснюють перевезення на автобусних маршрутах загального користування, на термін з 2 січня до 31 березня 2017 року», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Затягування з конкурсом на перевезення у Львові спричинило новий скандал, тепер залучать ГПУ

«Зокрема, тимчасові угоди будуть укладені з 4 перевізниками - АТП-1, АТП-14630, «Фіакр» та «Міра і К», оскільки діючі угоди з ними закінчуються 31 грудня цього року. Планується, що оголошення про конкурс на перевезення на цих 46 маршрутах буде опубліковано у ЗМІ 5 січня 2017 року. Конкурсна процедура триватиме орієнтовно 1,5 місяця», - йдеться на сайті ЛМР.

«Плануємо, що оголошення про проведення конкурсу буде опубліковано у ЗМІ 5 січня 2017 року. Це вже буде старт конкурсу. Конкурсна процедура триває орієнтовно 1,5 місяця - один місяць дається на подачу документів претендентам і два тижні – на опрацювання документів і звернення в державні органи, які, відповідно до чинного господарства, контролюють цей процес», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: