Львівські патрульні затримали п'яного водія та пасажира-хулігана (Відео)

15492376_1633613580273741_4268222245168332735_n

Нетверезий водій отримав протокол за дрібне хуліганство, а його пасажиру загрожує відповідальність за опір працівникам поліції.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова у Facebook.

В повідомленні йдеться, що вчора, близько 22-ї години, на службу 102 надійшов виклик про автомобіль ВАЗ, водій якого перебуває в стані алкогольного сп’яніння та рухається по вулиці Пекарській.

Інспектори зупинили транспортний засіб для перевірки. За кермом знаходився чоловік з ознаками стану алкогольного сп’яніння, він відмовився пред’явити документи. Водію повідомили, що для встановлення особи треба проїхати до відділу поліції. Він почав себе агресивно поводити, вживав нецензурну лайку і не припиняв вчиняти не правомірні дії попри попередження про застосування кайданок та адмінвідповідальність.

Пасажир намагався завадити патрульним затримати друга і забрати його у відділ поліції. Він зірвав в патрульних нагрудну камеру та згодом кинув її на асфальт аби розбити. При затримані чоловіки чинили опір. Їх затримали та доставили до Личаківського відділу поліції, де на водія склали протокол за хуліганство, керування транспортним засобом напідпитку та постанову за відсутність документів.

Його колезі загрожує кримінальна відповідальність за опір працівникам поліції. Інспектори передали справу слідчим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: