У дитячий будинок сімейного типу влаштовують ще трьох дітей, позбавлених батьківського піклування

На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийнято рішення про довлаштування у дитячий будинок сімейного типу дітей, позбавлених батьківського піклування на виховання та спільне проживання.

В дитячий будинок сімейного типу влаштовується троє дітей з однієї родинної групи: хлопчик 3-х років та 2 дівчинки-2-х та 5-ти років. Діти були влаштовані в дитячий будинок сімейного типу з інтернатних закладів м.Львова.

Дитячий будинок сімейного типу створений з 01.12.2016 року в новобудові на  вул. Пороховій. Загальна площа квартири складає 465,0 кв.м. На даний час в ДБСТ вже проживає 4 дітей.

Таким чином, у м. Львові функціонує 11 прийомних сімей, в яких влаштовано 16  дітей та 4 дитячих будинки сімейного типу, в яких влаштовано 35 дітей.

Станом на 01.12.2016 року  у м.Львові на обліку відділів у справах дітей районних адміністрацій Львівської міської ради перебуває 566 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них  511 дітей перебувають в сімейних формах виховання (опіка/піклування, прийомні сім'ї, дитячі будинки сімейного типу) - це 90,3% від загальної кількості дітей зазначених категорій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: