У Львові підприємцям розповіли, як вийти на світові ринки

mailservice

Днями у приміщенні Львівської ОДА відбувся регіональний семінар «Участь у міжнародних тендерах. Просто про складне». Про це повідомили у департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

Днями у приміщенні Львівської ОДА відбувся регіональний семінар «Участь у міжнародних тендерах. Просто про складне».  Про це повідомили у департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

«Мета цього семінару полягала у наданні роз’яснень та формуванні загального розуміння положень Угоди СОТ про державні закупівлі, - зазначив директор департаменту Роман Филипів. - Ми також обговорили нові можливості, які відкриваються для українського бізнесу в рамках приєднання до Угоди».

Так, учасниками заходу стали представники департаменту економічної політики ЛОДА та більше тридцяти бізнесменів області.

За словами Романа Филипів, у рамках семінару підприємці дізналися як долучитися до міжнародних тендерів, сформувати необхідний пакет документів, правильно зареєструватися та налаштувати профіль на електронних системах держзакупівель США та країн Євросоюзу. Особливу увагу приділили проведенню публічних закупівель у Республіці Польща.

На зустрічі також розглянули питання мінімальної та максимальної вартості товарів та послуг для участі у міжнародних тендерах, можливі невдачі та шляхи їх вирішення.

Зазначимо, що семінар для підприємців зі Львівщини організували Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та офіс GPAinUA за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: