Двох рівнян викрили у розповсюдженні дитячої порнографії

pm938image003

Двоє жителів Рівного розповсюджували в Інтернеті порнографічну продукцію зі сценами сексуального характеру за участю дітей. Тепер за свої діяння можуть поплатитися мінімум п’ятьма роками свободи.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

В повідомленні йдеться, що працівники Поліського Управління кіберполіції ДК НП України встановили, що дитячу порнографію за допомогою програмного ресурсу в мережі Інтернет розповсюджували 40-ка та 48-річний рівняни.

За цими фактами були розпочаті досудові розслідування у кримінальних провадженнях за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 4 статті 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію) Кримінального кодексу України.

Співробітники кіберполіції та слідчі Рівненського відділу поліції провели обшуки за місцями проживання обох жителів обласного центру, під час яких вилучили три одиниці комп’ютерної техніки та електронні носії інформації, безпосередньо з яких здійснювалося розповсюдження протиправного контенту.

За вказані діяння злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Вирішується питання про повідомлення обом зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: