На Львівщині рецидивіст напав на пенсіонерку

Слідчий Жовківського відділення поліції, повертаючись з роботидодому, почув крики про допомогу та затримав раніше судимого зловмисника, котрий напав на пенсіонерку і намагався заволодіти її сумкою.

Слідчий Жовківського відділення поліції, повертаючись з роботидодому,  почув крики про допомогу та затримав раніше судимого зловмисника, котрий напав на пенсіонерку і намагався заволодіти її сумкою.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що подія сталась, 23 грудня, близько 20.30 по вулиці Львівсікій у Жовкві. Слідчий відділення Жовківського відділення поліції, повертаючись додому з роботи почув крики на допомогу.

Як з’ясувалось згодом, на сімдесятирічну пенсіонерку, місцеву мешканку, на вулиці напав зловмисник. Вин вдарив жертву по голові металевим ломиком та намагався відібрати у неї сумку. Бабуся, незважаючи на отриману травму, чинила опір та кликала на допомогу.

Цей крик і почув правоохоронець – він затримав зловмисника та викликав на місце події поліцейських групи реагування, котрі доставили його у відділення поліції. Пенсіонерці надали медичну допомогу у місцевій лікарні.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 58-річний раніше судимиймісцевий мешканець. З собою він мав ніж, який правоохоронці вилучили та скерували на експертизу. Поліцейські затримали нападника в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронціперевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: