На кордоні з Польщею прикордонники затримали озброєного болгарина та поляка

15774626_940025289462044_2889864987398876859_o

Впродовж вихідних днів прикордонники Мостиського загону затримали порушника державного кордону та виявили в пункті пропуску пневматичний пістолет, мисливські набої та багнет-ніж.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Прикордонники відділу «Нижанковичі», що охороняє ділянку українсько-польського кордону в межах Старосамбірського району Львівщини, затримали чоловіка, 1980 року народження, який порушив кордон. Чоловіка помітив прикордонний наряд, коли той долав інженерні спорудження прикордонників, прямуючи з Польщі в Україну.

Затриманим виявився громадянин турецького походження, при собі мав внутрішній болгарський паспорт. За незаконне перетинання державного кордону України чоловіка буде притягнено до адміністративної відповідальності, рішення по справі прийматиме суд.

Прикордонники сусіднього відділу «Шегині» в пункті пропуску вияивили в автомобілі громадянина Польщі, який в’їжджав в Україну, військовий багнет-ніж до автомата АК-74. По даному факту було проінформовано працівників Нацполіції, які далі здійснюють розбір по справі.

Крім того, знову ж таки в пункті пропуску «Шегині», інший громадянин Польщі намагався перевезти через кордон пневматичний пістолет «Вальтер» з набоями. Його було знайдено у речовій шухляді під сидінням водія. Пістолет було вилучено для подальшої експертизи та прийняття правового рішення працівниками ДФС України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: