Ректором Львівського університету внутрішніх справ став полковник Роман Благута (Фото)

pm208image006

Сьогодні, 26 грудня, відбулось представлення нового ректора Львівського державного університета внутрішніх справ.

Сьогодні, 26 грудня, відбулось представлення нового ректора Львівського державного університета внутрішніх справ.

Наказ про призначення на посаду оголосив заступник Директора Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС – начальник Управління професійної освіти та науки Олександр Користін.

«Я дякую за висловлену довіру, це певним чином аванс. Наголошую на тому, що хто б не був ректором, без особового складу, без колег і без друзів ніяке правильне починання не може бути вчасно та якісно завершене. Тому я сподіваюсь на підтримку колективу. Роботи буде багато, але я впевнений, що тут усі на своїх місцях, і ми впораємось з усіма завданнями!», – зазначив Роман Ігорович.

Довідка:

Благута Роман Ігорович народився 3 серпня 1977 року у м. Львові. У 1998 році закінчив Львівський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України. По завершенню навчання майже три роки працював на посаді слідчого Личаківського районного відділу ЛМУ УМВС України у Львівській області. А з 2001 року продовжив службу в ОВС на різних посадах рідного навчального закладу: спершу викладача кафедри кримінального процесу та криміналістики, далі старшого викладача, доцента та начальника. З листопада 2014 року призначений на посаду першого проректора ЛьвДУВС. Кандидат юридичних наук, доцент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: