У Львові п'яний батько викрав власне немовля

Коли патрульні затримали батька, він був у стані сильного алкогольного сп’яніння, а дитина у цей момент була уся мокра і холодна.

Коли патрульні затримали батька, він був у стані сильного алкогольного сп’яніння, а дитина у цей момент була уся мокра і холодна.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

Вчора увечері патрульні отримали виклик про викрадення 4-місячної дитини співмешканцем з вулиці Величковського. За місцем реєстрації, чоловіка не було. У телефонній розмові з розшукуваним інспектори патрульної поліції неодноразово просили повідомити місце свого перебування

Орієнтовно після 20 хвилин розмови, патрульні переконали чоловіка аби він дав змогу переконатися чи з дитиною все гаразд і передати суміші для годування. Він сповістив, що в готелі біля Львова. Інспектори прибули на місце події і щойно чоловік вийшов з номера -затримали його.

15672599_1634625383505894_8883022882490153345_n

Чоловік є батьком хлопчика. Як підтвердження мама дитини згодом показала свідоцтво про народження сина. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Дитина у цей момент була уся мокра і холодна. Загалом їх шукали 3 години.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: