До уваги власників собак: з 1 січня незареєстровані чотирилапі – поза законом

b_0_650_00___images_article-dogs_article-dog-1

На проходження обов'язкової реєстрації чотирилапих в ЛКП «Лев» залишилось 4 дні. З першого січня поліція слідкуватиме, чи ваш собака матиме відповідний жетон.

На проходження обов'язкової реєстрації чотирилапих в ЛКП «Лев» залишилось 4 дні. З першого січня поліція слідкуватиме, чи собака має відповідний жетон. 

Про це інформує ЛКП «Лев».

Згідно із оновленими Правилами утримання домашніх тварин у Львові, всі собаки мають бути зареєстровані у єдиній базі ЛКП «Лев». Це спростить їх пошук, якщо тварина загубиться, дозволить повертати додому викрадених чотирилапих, слугуватиме стимулом для господарів, аби ті не виганяли собак з дому.

Читайте також: ЛКП «Лев» запустило програму чіпування безпритульних собак

З 1 вересня до 1 січня львів’яни мали час провести реєстрацію своїх собак. У цей період патрульні не перевіряли наявність жетонів на чотирилапих. Втім, з 1 січня цей адаптаційний період завершується, тож радимо усім, хто ще не встиг зареєструвати чотирилапого, зробити це, адже процес реєстрації триває кілька днів.

Як вже згадувалося раніше, окрім онлайн-реєстрації та безпосередньо в ЛКП «Лев», зареєструвати домашнього улюбленця можна у низці ветеринарних клінік нашого міста.

Читайте також: Гуляти собакам стало небезпечно. У Львові відновились випадки отруєння тварин

Процес реєстрації доволі простий, але займає кілька днів. Аби внести тварину в базу, необхідно зайти на сайт ЛКП «Лев» та заповнити онлайн-анкету про свого улюбленця та власника. Ці дані і будуть збережені в базі зареєстрованих тварин Львова. У базі вказана кличка, вік, стать і масть собаки, а також особливості та відомості про господарів. При бажанні, можна навіть завантажити фото свого чотирилапого. Посилання на цей профайл якраз і буде зашифроване у QR-коді на жетоні, відтак, працівники поліції спеціальним приладом зможуть «зчитати» код і дізнатись основну інформацію про собаку.

Після реєстрації онлайн, з власником зв’язується представник ЛКП «Лев», повідомляє, що дані збережено, а жетон виготовляється. Через певний час (від пари днів до тижня), можна прийти і забрати жетон. Забирати жетон треба з ЛКП «Лев» (вул. Промислова, 56), або з ветеринарних клінік-партнерів проекту (за попередньої домовленості):

«Андрій-Ветсервіс» на вул. Кубанській, 12

«Ветеринарний кабінет» на вул. Панча, 5

«Доктор Вет» на вул. Любінській, 164.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: