Святковий флеш-моб від Lviv Jazz Orchestra «Lviv Jazz Orchestra запрошує в аеропорт»

30 грудня о 13.30 год. Lviv Jazz Orchestra запрошує львів’ян та гостей на святковий флеш-моб. З нагоди 100-річчя з першого концертного виконання найвідомішої української щедрівки «Щедрик» у Міжнародному аеропорту ім. Данила Галицького відбудеться масштабний хоровий флеш-моб.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

До мистецької акції долучаться близько сотні вокалістів, шість відомих львівських хорів: Мішаний хор студентів ЛДМУ ім. С. П. Людкевича, Жіночий хор «Дівочі мрії» ЛДМУ ім С. П. Людкевича, Львівський муніципальний хор "Гомін", Заслужена хорова капела України «Боян» ім. Є. Вахнянина, Народна хорова капела студентів «Gaudeamus» Національного університету «Львівська політехніка» та хор Гарнізонного Храму Святих Апостолів Петра і Павла. Усі хори зберуться разом в один хор, щоб заспівати в унісон найвідомішу українську щедрівку. Диригуватиме музичний флеш-моб відома хормейстер, яка керує хором студентів Львівського державного музичного училища ім. Ст. Людкевича, Оксана Долішна.

Як зазначили у відділі промоції міста Львівської міської ради, флеш-моб такого масштабу відбудеться в аеропорту міста Львова вперше.

«Казковим є той момент, що ця щедрівка лунатиме в аеропорту. Це доведе усім, що хоровий спів - це сучасно і модно! Тож приходьте 30 грудня послухати передріздвяне хорове виконання народної пісні «Щедрик» до Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького та беріть з собою друзів!» - повідомляє організатор флеш-мобу, директор Lviv Jazz Orchestra, ведучий Петро Луцишин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: