У Львові евакуювали 600 осіб з торгового центру

pm356image003

У Львові через загрозу вибуху з торгового центру евакуювали 450 працівників та 150 відвідувачів.

У Львові через загрозу вибуху з торгового центру евакуювали 450 працівників та 150 відвідувачів.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 26 грудня, о 14.40 год. на телефон 102 міського управління національної поліції у м. Львові Головного управління національної поліції у Львівській області звернувся охоронець ТЦ «Роксоляна» про те що до них надійшло повідомлення про замінування будівлі (пл. Соборна 14, Галицький район).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На час обстеження з приміщень будівлі було виведено 450 чол. працівників та 150 чол. відвідувачів.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 35 осіб та 11 од. техніки.

Працівниками Галицького відділу ГУ НП у Львівській області, експертами-вибухотехніками Львівського НДЕКЦ МВС України разом з кінологом проведено обстеження будівлі торгового центру та прилеглої території.

О 16:10 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: